A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Üzleti találkozó

Az üzleti találkozó lényege a partnerek, üzlettársak és bármilyen üzlethez köthető személyek/szervezetek meghívása egy kötetlen eszmecserére vagy akár meghatározott témájú programra. Célja lehet kapcsolatépítés, tájékoztatás, közös üzleti lehetőségek feltérképezése, vagy bármilyen más üzleti tevékenység részletes megvitatása.
Üzleti találkozó ültetési rendje: széksoros, iskolapados, írólapos, bankett elrendezés.
Üzleti találkozó időtartama: témafüggő, de elmondhatjuk, hogy általánosságban egész napos elfoglaltságot jelent a meghívottak számára.
Étkezés / catering: miután hosszabb időtartamról beszélünk, a szünetekben ajánlott étkezési lehetőséget biztosítani a vendégek számára. Ez lehet kávészünet, fizetős büfé, közös ebéd vagy gálavacsora.
Üzleti találkozó technikai igényei: hangosítás, tolmácsberendezés, szavazógép, vászon és kivetítő, egyéb prezentációs eszközök.
Üzleti találkozó dekorációja: arculatnak megfelelő kommunikációs elemek: banner, plakát, molinó, roll-up, stb. Ezen felül szinte bármilyen nem hivalkodó dekoráció illik a konferenciához, amely a megjeleníteni kívánt üzleti szemléletet tükrözi.