A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Konferencia

A konferencia cégek, szervezetek, alapítványok és egyéb társasági formák által közkedvelt rendezvénytípus. Általában nagyobb létszámú hallgatóság jellemzi, ahol a meghívottak valamilyen bejelentést, beszámolót, értékelést vagy bármilyen őket érintő új információt hallgathatnak meg, megvitathatják azokat, felszólalhatnak és értékelhetik is egyben.

Konferencia ültetési rendje: széksoros, iskolapados, írólapos, bankett elrendezés.
Konferencia időtartama: témafüggő, de elmondhatjuk, hogy általánosságban egész napos elfoglaltságot jelent a meghívottak számára.
Étkezés / catering: miután hosszabb időtartamról beszélünk, a szünetekben ajánlott étkezési lehetőséget biztosítani a vendégek számára. Ez lehet kávészünet, fizetős büfé, közös ebéd vagy gálavacsora.
Konferencia technikai igényei: hangosítás, tolmácsberendezés, szavazógép, vászon és kivetítő, egyéb prezentációs eszközök. 
Konferencia dekorációja: arculatnak megfelelő kommunikációs elemek: banner, plakát, molinó, roll-up, stb. Ezen felül szinte bármilyen nem hivalkodó dekoráció illik a konferenciához, amely a megjeleníteni kívánt értékeket és imidzset képviseli.