A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Céges Party

A céges party jellemzően olyan zártkörű esemény, amelyen az adott cég vezetői, dolgozói és üzleti partnerei vesznek részt. Célja általában a szórakoztatás, az elért sikerek megünneplése, az egész év vagy adott üzleti periódus lezárása. Programjait tekintve szintén a szórakozás a mérvadó, ami a közös játékoktól egészen a meghívott előadóművészek produkciójáig és a nem ritkán hajnalig tartó táncolásig terjedhet.
Céges party ültetési rendje: körasztalos, táblaasztalos, fésűs elrendezés.
Céges party időtartama: nagyrészt konkrét, tól-ig időszakot határozhatunk meg (pl.: 18:00-24:00). Egyes estekben azonban csak a kezdés ideje fix, a party végét az utolsó vendég távozása jelenti.
Étkezés / catering: a vendégek fogadása welcome drinkkel és különböző ízletes falatokkal történik. Ezután közös vacsora következik, utána pedig koktélbár gondoskodik a még jobb hangulatról.
Céges party technikai igényei: hangosítás, fénytechnika.
Céges party dekorációja: lehet csak erre az eseményre szóló, a rendezvény koncepciójához illő különleges, vagy a cég megjelenésére szabott általános dekoráció.