A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

  • Rendezvénytípusok

    Rendezvénytípusok

    A rendezvény típusa... Lehet elegáns bál, szórakozással egybekötött céges party a dolgozóknak vagy éppen üzleti konferencia meghívott előadókkal a partnereknek. De nem feledkezhetünk meg olyan lehetőségekről sem, mint esküvő, fogadás, sajtótájékoztató, családi nap, kongresszus vagy egyéb rendezvény. Találja meg rendezvénytípusaink között azt, amire szüksége van!

    Ajánlatkérés

Konferencia

Konferencia

A konferencia cégek, szervezetek, alapítványok és egyéb társasági formák által közkedvelt rendezvénytípus. Általában nagyobb létszámú hallgatóság jellemzi, ahol a meghívottak valamilyen bejelentést, beszámolót, értékelést vagy bármilyen őket érintő új információt hallgathatnak meg, megvitathatják azokat, felszólalhatnak és értékelhetik is egyben.

Részletek

Céges Party

Céges Party

A céges party jellemzően olyan zártkörű esemény, amelyen az adott cég vezetői, dolgozói és üzleti partnerei vesznek részt. Célja általában a szórakoztatás, az elért sikerek megünneplése, az egész év vagy adott üzleti periódus lezárása. Programjait tekintve szintén a szórakozás a mérvadó, ami a közös játékoktól egészen a meghívott előadóművészek produkciójáig és a nem ritkán hajnalig tartó táncolásig terjedhet.

Részletek

Termékbemutató

Termékbemutató

A termékbemutató névvel ellentétben egy termékbemutató nem csak és kizárólag termékek, hanem szolgáltatásokat bemutatására is alkalmas. Üzleti partnerek, üzletkötők és értékesítők, valamint érdeklődők/vevők számára rendezi az adott termék vagy szolgáltatás gyártója/forgalmazója, hogy bemutassa az előnyöket és minden szükséges információt átadjon hallgatóságának vele kapcsolatban.

Részletek

Esküvő

Esküvő

Az esküvő egy olyan rendezvény, amit senkinek sem kell bemutatnunk. Két ember házasságkötésének megünneplése barátokkal és rokonokkal, amit rendszerint reggelig tartó mulatság követ. Az esküvő két főszereplője adott, a helyszín, a dekoráció, a menü és a program az, ami eldöntendő kérdés vele kapcsolatban.

Részletek

Üzleti találkozó

Üzleti találkozó

Az üzleti találkozó lényege a partnerek, üzlettársak és bármilyen üzlethez köthető személyek/szervezetek meghívása egy kötetlen eszmecserére vagy akár meghatározott témájú programra. Célja lehet kapcsolatépítés, tájékoztatás, közös üzleti lehetőségek feltérképezése, vagy bármilyen más üzleti tevékenység részletes megvitatása.

Részletek

Sajtótájékoztató

Sajtótájékoztató

A sajtótájékoztató a legideálisabb esemény a nagy nyilvánosságot érintő bejelentésekre. Egy cég, párt, alapítvány vagy más szervezet képviselője újságírók előtt ismerteti az aktuális helyzetet, vázolja a hozzá kapcsolódó lépéseket, intézkedéseket, amelyet a sajtó meghívott képviselői közvetítenek aztán az érintettek felé.

Részletek

Bál

Bál

A bál mint rendezvény különleges műfaj. Szépség és tartalom, elegancia és könnyedség jellemzi. Az egyik legszebb és leglátványosabb rendezvénytípus, ami igazi társadalmi eseményként, várva várt és különleges alkalomként kerül be minden meghívott naptárába.

Részletek

Családi nap

Családi nap

Móka, kacagás és rengeteg program. Ez a családi nap, ahol kicsik, nagyok, családok és barátok tölthetik el együtt közösen az időt. Vetélkedők, előadások, szabadidős programok, evés-ivás szabad téren vagy fedett helyen. Célja a tömeges szórakoztatás, életre hívója bármilyen gazdasági, non-profit, politikai szervezet, vállalat lehet.

Részletek