A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

 • Rendezvény catering

  Rendezvény catering

  Milyen legyen a vendéglátás? A catering kiválasztása során először is a rendezvény jellege a döntő, hiszen más vendéglátás illik egy esküvőhöz és megint más egy céges konferenciához. Catering ajánlataink között megtalálható minden vendégtlátás forma, Önnek csak ki kell választania a megfelelőt!

  Ajánlatkérés

Gálavacsora / díszétkezés

Gálavacsora / díszétkezés

Elegancia a maximumon, gasztronómia a csúcson! A gálavacsora/díszétkezés a legelegánsabb ültetett étkezési forma. Bálok, társadalmi események és kiemelt fontosságú találkozók elengedhetetlen és rendkívül látványos eleme. A többfogásos menüt látványos koreográfia szerint szolgáljuk fel, az ételek és italok minősége, valamint a díszítés magasan túlmutat az átlagon. A gálavacsora mind látványban, mind élvezeti értékben a prémium kategóriát jelenti a megrendelő és a vendégek számára is!

Részletek

Akár nagy létszámban is!
Svédasztalos fogadás

Svédasztalos fogadás

Lássa vendégül ügyfeleit, partnereit, barátait, vendégeit elegáns körülmények között! A svédasztalos ültetett fogadás nem csak egyszerű étkezés, hanem lehetőséget biztosít a meghívottak kényelmes és minden igényt kielégítő ellátására. A vendégek asztaloknál ülve étkeznek, amelyeken virágok és más különféle dekorációs elemek pompáznak. Az étkezésnek helyet adó terem pedig bárhogyan dekorálható és díszíthető, még kellemesebbé téve az ebéd vagy vacsora hangulatát.

Részletek

Kiemelt menü
Finger Food

Finger Food

Közkedvelt, egyszerű, finom és trendi... A finger food az elmúlt évek egyik legkedveltebb étkezési típusa. Könnyen fogyasztható, változatos ízvilágú falatkák kavalkádját kínáljuk a vendégeknek modern és látványos tálaló eszközökön. A színek, formák és az ízek együtt uralják az érzékeket, rabul ejtve az átlagos ízlésű vendégeket éppúgy, mint a különlegességek kedvelőit.

Részletek

Kávészünet

Kávészünet

Egy kis szünet mindenkinek jár! A kávészünet nevéhez méltóan a hosszabb időtartamú rendezvények főétkezéseit kiegészítő gyors, de mégis tartalmas étkezést nyújtó megoldása. Választékában a frissítő kávén kívül megtalálhatók az apró és ízletes falatkák, finom sütemények, teák, ásványvizek és egyéb alkoholmentes üdítők. A rendezvény teljes időtartamát és programját figyelembe véve több kávészünet is tervezhető az adott napra.

Részletek

Szendvics party

Szendvics party

Gyorsan, nagyon finomat! Ez is lehetne a szendvics party mottója. Amikor kis helyen, villámgyorsan egyszerű, de mégis kiadós étkezést kell megvalósítani, akkor a szendvics party a legjobb választás. A változatos ízvilágú szendvicsek között mindenki megtalálhatja a neki legjobban megfelelőt. A variációk száma szinte végtelen, húsmentes, gluténmentes és egyéb diétás szendvicsekkel is egyszerűen összeállítható/kiegészíthető a kínálat.

Részletek

Konferencia ebéd

Konferencia ebéd

Levestől a desszertig... A konferencia ebéd nevéhez méltóan főként konferenciák és egyéb előadások során nyer igazán létjogosultságot. Amikor viszonylag nagyobb létszámú vendéget szükséges ellátni, de az időfaktort sem lehet figyelmen kívül hagyni, akkor a konferencia ebéd az ideális megoldás az étkeztetésre. Választékában a levesek, saláták, és meleg ételek mellett a desszertek is helyet kapnak.

Részletek

Grill party

Grill party

Mindent a szemnek, és a szájnak! A grill party szabadtéri rendezvények közkedvelt étkezési típusa. A helyszínen készített grill ételek látványa már önmagában felér egy kiadós étkezéssel, de természetesen az elfogyasztásuk sem tilos, sőt! A grill party során a vendégek előtt készülő finomságok mind látványban, mind ízvilágukban emlékezetessé teszik a rendezvényt. Zöldségek és húsok egyaránt szerepelhetnek a kínálatban, a különlegességekről nem is beszélve.

Részletek

Koktél party

Koktél party

Színes, látványos és biztosan gondoskodik a jó hangulatról! A koktél party üzleti találkozók, céges és családi események kötetlen hangulatú vendéglátási formája. Az alkoholos és alkoholmentes kínálat együtt biztosítja azt, hogy minden vendég elégedetten mosolyogjon már az első ital elfogyasztása után. Igény szerint ételsorral is kiegészíthető, választékos ízvilágú, látványos mini falatkákkal és egyéb finomságokkal űzhetik el éhségüket a meghívottak.

Részletek

Családi nap

Családi nap

 • A bográcsban fő a gulyás, a grillrács roskadozik a húsoktól és a zöldségektől, a gyerekek közösen hamburgert készítenek...
 • A családi napon felnőttek és gyermekek együtt hódolhatnak a gasztronómiának. Ételkínálatát általában a szabadban elkészíthető fogások jellemzik,
 • de természetesen nem maradhat ki a vattacukor és a fagyi sem, a kicsik legnagyobb örömére.
 • Részletek